Welkom bij de Andere van Duin PaginaNieuws 2002

2000 | 2001 | 2002 | 2003 | 2004 | 2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 |

TROS Tv Show
de speciale oudjaaravondeditie van de TROS Tv Show op dinsdag 31 december een overzicht van de meest humoristische momenten van het afgelopen seizoen. Met onder anderen Dolly Parton, Céline Dion, Mies Bouwman, pastoor Berger, de Kelly Family en Tom Jones.

Samen met André van Duin als televisie-archivaris Edgar van Swieten duikt Ivo Niehe in het archief van alle oudjaarsuitzendingen. Zo zijn de meest humoristische oudjaarsfragmenten van Jiskefet, Seth Gaaikema, Theo en Thea, Paul de Leeuw, Hans Liberg, Paul van Vliet en Wim Kan te zien.


Wintertijd
Andre is op 21 december te gast in het programma Wintertijd. Het programma wordt op RTL 5 om 22:45 uitgezonden.


Barend en van Dorp
Op vrijdag 8 November 2002 is Andre van Duin te gast bij Barend en van Dorp


Studio Spaan
8 weken lang is Andre van Duin te zien bij de Vara in het programma Studio Spaan. Hij is daar vaste gast in de rubriek 'Van Gaal & Van Beenen'. In de vaste wekelijkse rubriek 'Van Gaal & Van Beenen' probeert André van Duin (alias Wout van Beenen) inzicht te krijgen in het voetbaljargon
Nieuwe Dik Voormekaar CD
Er is een nieuwe Dik Voormekaar cd uit. Het is een cd met 3 cd's
CD 1 met liedjes
CD 2 met hoogtepunten uit de radio-uitzendingen seizoen 2000-2002
CD 3 de cd-rom met E-cards screenscavers, geluidseffecten etc.
Andre te gast bij.....
Op Vrijdag 20 september is Ander van Duin te gast bij Hans Kazan in zijn programma Hans Kazan & Magic Unlimited
Het programma is te zien bij de tros op nederland 2 om 20:25.

Dik Voormekaar show
Op zaterdag 7 september is de Dik Voormekaar show weer terug op de radio bij de Tros (3 FM)


Andre op z'n best
Vanaf donderdag 5 september is Andre weer te zien in "Andre op z'n best" bij RTL 4

André Bingogetallen
Andre is Donderdag 6 juni te zien in het programma De 10 (leukste typetjes aller).
Wekelijks gaat Reinout Oerlemans op zoek naar de ultieme top 10.

André Bingogetallen
Elke maandag rond 17.15 uur is er een korte uitzending op Nederland 2 waarin André de Bingogetallen bekend maakt. Dit programma loopt tot eind Augustus 2002

Dik Voormekaar
Op Zaterdag 25 Mei 2002 is de Laatste uitzending van dit seizoen
Dik Voormekaar is in september weer terug op de radio

Willeke &André's SterrenBingo
23 mei keek u voor het laatst naar 'Willeke &André's SterrenBingo'


Willeke en André's SterrenBingo
Vanaf donderdag 18 april brengt de TROS wekelijks een nieuw programma: Willeke en André's SterrenBingo. Het programma wordt gepresenteerd door Willeke Alberti en is een mix van Nederlandstalige muziek en de trekking van de Bingogetallen door André van Duin. Dit zal hij uiteraard op zijn unieke manier doen: zijn drie typetjes ‘Regisseur Guus’, ‘Presentator Bingostar’ en ‘De Toetsenist’ zullen hem hierbij helpen. Willeke ontvangt tal van bekende artiesten, waarbij naast actuele hits ook de oude krakers worden gezongen.


André van Duin terug met nieuwe shows
Vanaf oktober komt Andre van Duin weer terug met zijn van Duinshows
Hoe de Van Duinshows er precies gaan uitzien is niet bekend
later dus meer hier over

Willeke & André's SterrenBingo
Maandag 25 maart was de laatste aflevering van Ron & André's Bingopaleis. Vanaf 18 april ziet u de Bingotrekking van de SponsorBingo Loterij elke donderdag om 20.30 uur op Nederland 2 in het programma 'Willeke & André's SterrenBingo'. Vanwege de verhuizing van onze uitzenddag staan de SponsorBingogetallen op 1 april hier. André zal op zaterdag 6 en 13 april om 20.25 op Nederland 2 de trekking van de Bingogetallen verzorgen in twee speciale uitzendingen, 'André's Bingogetallen'.

Willeke Alberti en André van Duin samen in TROS-programma
Vanaf zaterdag 6 april brengt de TROS op Nederland 2 in samenwerking met de SponsorBingo Loterij een nieuw programma: ZATERDAGAVOND MET WILLEKE. Het programma wordt gepresenteerd door Willeke Alberti en is een mix van Nederlandstalige muziek en de trekking van de Bingogetallen door André van Duin. Dit zal hij uiteraard op zijn eigen unieke manier doen. Tal van bekende artiesten worden op deze gezellige zaterdagavond door Willeke in het programma ontvangen, waarin naast actuele hits ook de oude krakers worden gezongen.

Dat André in april zijn comeback heeft op TROS-televisie was in februari al bekend gemaakt door de TROS. Voor Willeke Alberti betekent het programma ZATERDAGAVOND MET WILLEKE ook een terugkeer naar de Grootste Familie van Nederland. De veelzijdige zangeres presenteerde al in 1977 voor de TROS het zeer succesvolle programma HITBOULEVARD. Dit programma werd voor de TROS geproduceerd door John de Mol en Joop van den Ende en geregisseerd door René Stokvis. Heren die het later nog ver zouden schoppen.

laatste nieuws
Vanaf zaterdag 6 april 2002 is André van Duin te zien in de show van Willeke Alberti.
Andre zal daarin de trekking doen van de Sponsorloterij, maar wel op zijn manier.
Later meer

Andre terug naar de TROS
André van Duin keert vanaf april terug bij de TROS. De komiek verhuist mee met het bingoprogramma van de Sponsorloterij van RTL naar de TROS.
Andre naar de Tros


DVD
De serie Lach mee met Andre is nu ook te koop op DVD.

Andre van Duin dvd's


Bingopaleis
Ron en Andre Bingopaleis wordt vanaf volgende week veranderd, de bekende wie ben ik formule (laatste rond) wordt dan de basis van dit spelprogramma

(uitzending 14 januari 2002 - 20:30-21:25, RTL 4.)

Later meer


Andre op z'n Best
De bezoekjes die Gerard van Bezij bracht aan bekende Nederlanders in Thuis Bij..., de reportages die reporter Jan Wijdbeens maakte en de levensbeschouwingen van Koos Grandioos. Het zijn maar enkele voorbeelden van de personages die voorbij kwamen in de RTL4-shows van André van Duin. In André van Duin Op Z'n Best komen al deze typetjes en andere klassiekers nog een keer voorbij.
Elke donderdag 21:00-21:30 uur, RTL 4.


Andre op z'n Best
Op 1 januari 2002 Nieuwjaarsdag 20:30-21:00 uur, RTL 4.
Het is wel een herhaling

TV-Show
Op 1 januari 2002 (Nieuwjaarsdag) is André te gast in de TV-Show (Nederland 2, 21.00 uur).


Heeft u nog vragen stuur dan een e-mail .